Vaderdagontbijt

Vaderdagontbijt

De oudercomités van Belgiek en Molenhoek organiseren op vaderdag (zondag 13 juni 2021) een thuislevering van rijkgevulde ontbijtpakketten. Dat is ongetwijfeld een leuke manier om de papa’s al van ’s morgens te verwennen.
Steeds wordt de opbrengst van de verkoop besteed aan projecten waar de leerlingen plezier aan beleven. Op de Molenhoek gaan we investeren in speelmateriaal en de verdere vernieuwing van het schoolmeubilair blijft een prioriteit op de Belgiek.

Via deze link kan je jouw bestelling plaatsen. 
Gelieve per adres een nieuwe bestelling te plaatsen. Zo kunnen wij alles beter plannen. 

Mocht er, ondanks onze goede zorgen, toch iets verkeerd lopen met de levering, dan kan u tot 10u bellen op het nummer 0472/32.81.00

We danken u voor uw steun en wensen u alvast een heel smakelijk ontbijt toe!

 

Comments are closed.